Cukr, mandle a bílky smícháme dohromady a vytvoříme hladké těsto, které rozdělíme na 2 poloviny. Jednu část necháme a do druhé přidáme kakaový prášek (nedoporučuji dávat instantní kakao).
Děláme malé kuličky z obou těst. Tmavou kuličku položíme na světlou a trochu zatlačíme, aby u sebe držely.
Hříbečky necháme uschnout na vzduchu. Nepečeme ani nesušíme v troubě.
Do tuhého sněhu se zamíchá cukr, mouka, rozpuštěné vlažné máslo na nakonec ovoce a ořechy (dle libostii asi tak 150-200…
více o Bílkový chlebíček od Fárkové
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem