Hrnečková paštika

2.2

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      lžíce petrželová nať najemno nasekaná
    • 50
      g máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      ks vejce
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks žemle
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 400
      g vepřová játra

Postup přípravy receptu

  • Ve vodě namočené žemle vymačkáme a spolu s játry najemno umeleme. Máslo dobře vymícháme s vejci a důkladně promícháme s játry. Dochutíme mletou červenou paprikou, pepřem, solí a přidáme sekanou nať (nať můžeme i umlít s játry).
  • 4 hrnky vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Hrnky vložíme do vodní lázně a zakryté pomalu vaříme asi 30 minut. Paštiku vyklopíme a podáváme se zeleninou a bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Vnitřnosti Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: