Ve vodě namočené žemle vymačkáme a spolu s játry najemno umeleme. Máslo dobře vymícháme s vejci a důkladně promícháme s játry. Dochutíme mletou červenou paprikou, pepřem, solí a přidáme sekanou nať (nať můžeme i umlít s játry).
4 hrnky vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme směsí. Hrnky vložíme do vodní lázně a zakryté pomalu vaříme asi 30 minut. Paštiku vyklopíme a podáváme se zeleninou a bramborovou kaší.
Mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a olejem. Přidáme vejce, mléko a vypracujeme hladké těsto ( přidáme mouku či…
více o Rychlé nekynuté těsto na pizzu
Jako mnoho jiných, i mne inspiroval film Slavnosti sněženek, kde se dva myslivecké spolky hádají, jestli kance udělají…
více o Kanec se šípkovou omáčkou