2) Formu nebo plech si vymažeme olejem a vysypeme moukou, tak aby nikde nebyla vidět a neprosvítala. Zbylou mouku vyklepeme.
3) Všechny suroviny na korpus si smícháme dohromady a vymícháme tak řídké těsto které vylijeme do formy. Formu dáme do trouby a pečeme zhruba 20-25 minut. Dobře upečený korpus zjistíme tak, že píchneme špejlí a pokud se nám těsto nikde nelepí, je hotovo.
Takto upečený korpus necháme vychladnout.
Mezi tím, co se peče nebo už se chladí korpus si připravíme krém.
4)Do menšího kastrůlku si dáme vařit mléko, ke kterému přidáme i pudink. Můžete přidat i cukr. A vaříte dokud se z něj nestane pevná hmota.
- Nezapomeňte pořádně míchat. Spálený ho nechceme.
Necháme vychladit.
A do vychlazeného pudinku přidáme tvaroh a necháme ještě v lednici.
5) Vychladlý korpus si rozkrojíme na půl. Potřeme krémem a znovu přiklopíme. Na vrch korpusu také dáme krém, který uhladíme a poklademe ovocem.
6) Už jen stačí udělat želatinu podle návodu. (Já vždy dávám tekutiny méně)
abych mela jistotu, že ztuhne.
Želatinou zalijeme dort, dáme ztuhnout a je hotovo :)
- ovoce můžete dát jakékoliv.
- želatina se většinou dává proto, aby ovoce nezaschlo, takže můžete podávat i bez :)
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě…
více o Přepychový kalorický orgasmus
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky