
3.64
V první míse smícháme všechny sypké suroviny. Do druhé mísy dáme tekuté suroviny, ty rozšleháme a následně vmícháme do… více o Luxusní perník
Připravíme si dvě mísy. Do první smícháme mouku, cukr, prášek do perníku, kakao a ručně promícháme. Do druhé misky… více o Fifinčin hrníčkový perník
Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 30… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů
Cukety jsou letní hit a je celkem jedno, jestli jste si je vypěstovali sami, od někoho dostali… Celý článek
Šopský salát neboli šopák my Češi důvěrně známe. Není divu, můžete si ho dát téměř v každé… Celý článek
Doma ve sklepě má stovky papírových kelímků od zmrzliny, které si ve spodu označil datem,… Celý článek
Sladký a šťavnatý vodní meloun je sice plný vody, ale nenechte se mýlit. Může vám totiž… Celý článek
Jablka očistíme a nastrouháme na středně hrubém struhadle. Příprava těsta - velice jednoduché. V míse smícháme… více o Horký jablkový strouhánek
Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme trochu oleje, asi dvě lžičky škrobové moučky a tři lžičky koření.… více o Rychlá čína
Nejprve připravíme americké brambory (smažíme ve fritovacím hrnci, ale lépe v troubě "nasucho"), dále pokrájíme kuřecí… více o Zapékaná špenátová miska
Do hrnce dáme vodu, cukr, tuk a kakao. Povaříme 5 minut. Necháme zchladnout (nemusí být studené, stačí aby hmota… více o Rumový moučník
Už připravenou křepelku osolíme a zašpejlíme. Prsíčka křepelky obložíme plátkem slaniny, zabalíme do vinných listů a… více o Křepelky po staročesku
Postup Tvaroh, máslo a vajíčka dobře prošleháme a přidáme mouku. Uhněteme těsto a necháme 10 minut odpočinout. … více o Tvarohové knedlíky z vaničky
1.Mouku prosijte s cukrem a přidejte rozehřáté máslo s medem,žloutky,rum,jedlou sodu,směs koření na perník a citrónovou… více o Dvoudenní perníčky
Uvaříme hustý pudink, vychladíme ho. Cukr utřeme s máslem, poté do něj zašleháme pudink do hladka. více o Vanilkový krém do košíčků
V kastrolu s nepřilnavým dnem přiveďte k varu mléko se špetkou soli a polovinou másla. Přisypte mouku a za stálého… více o Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta
Maso a játra nakrájíme na nudličky. Do zapékací mísy dáme sádlo,cibuli nakrájenou na kostičky,česnek nakrájený na… více o Zabijačkový guláš bez zabijačky
Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme… více o Zadělávané fazolky
Špagety uvaříme al dente. Během varu si na větším množství olivového oleje zpěníme cibulku a přihodíme na plátky… více o Česnekové špagety