Úplně obyčejný hrnkový chleba
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program základní, velikost chleba II. Po upečení chleba… více o Úplně obyčejný hrnkový chleba
3.5
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program základní, velikost chleba II. Po upečení chleba… více o Úplně obyčejný hrnkový chleba
Smícháme všechny ingredience, ideálně šleháme či mixujeme. Vymažeme a vysypeme plech, nalijeme do něj těsto a dáme péct… více o Maminčin perník
Vypracujeme těsto. Pečeme na 190 °C. Je rychle hotové. Pokud nezdobíme, potřeme vodou nebo za horka rozšlehaným… více o Pohořelický perník
Máte pocit, že na rybí polévce, smaženém řízku, rybě a bramborovém salátu se nedá nic zkazit?… Celý článek
Kapr a bramborový salát jsou tradiční štědrovečerní večeří, kterou si jen málokterá česká… Celý článek
Někdo ji miluje a pravidelně se objevuje na jeho jídelníčku, další si bez ní nedovede… Celý článek
Štědrovečerní večeře se u nás většinou neobejde bez smaženého kapra a bramborového salátu a na… Celý článek
Játra omyjeme, odblaníme a tak jak jsou mokrá je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Ze surovin umícháme těsto, ze kterého na rozpáleném oleji usmažíme palačinky. Hotové palačinky potřeme Choceňským… více o Palačinky s pomazánkovým máslem
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek nasekáme. Přidáme další ingredience, promícháme , podle chuti přidáme… více o Troubův guláš
Jedná se o zdravou a velmi chutnou náhražku smaženého sýru. Nejprve si na hrubém struhadle nastrouháme sýr a… více o Sýr v hrnečku
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme a rozšleháme s vodou a vínem a dobře provaříme. Přidáme sůl,… více o Citrónová omáčka
Masox rozvaříme v 1 dl vody, želatinu rozvaříme rovněž v 1 dl vody, vejce, salám, zeleninu a cibuli nakrájíme na drobné… více o Vaječná sekaná
Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit. Do poékáčku naskládat maso… více o Krkovice na pivě
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej a třeme dále. Smícháme polohrubou mouku, prášek do pečiva a mléko - vše… více o Piškot s tvarohovou mřížkou
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme… více o Okoun po italsku
řezy jsou na plech 30X40cm :) 1. Na přípravu náplně vyšleháme žloutky s polovinou (75 g) moučkového cukru a… více o Ausburské řezy
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým… více o Holandské řízky - smetanové
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.… více o Rajčatový salát s vejci