Hrušky oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Česnek prolisujeme, cibule nakrájíme nadrobno. Vše dáme do hrnce s odměřenou vodou, olejem, octem a ostatními ingrediencemi.
Vaříme asi 10 minut a přidáme najemno nasekané feferonky a cukr.
Naklepeme kuřecí maso - lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických důvodů…
více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Vepřový bůček, oloupané párky a slaninu umeleme na masovém strojku, smícháme s vařenou rýží, nakrájenou cibuli, třeným…
více o Jednoduché plněné zelné listy