Maso nakrájíme na kostičky a osolíme. Pórek nakrájíme na kolečka, papriku na tenké proužky, česnek na plátky, cibuli na půlkolečka. Na pánvi podusíme na plátky pokrájené žampiony a zasypeme kari kořením. Na větší pánvi orestujeme kuřecí kostičky, k nim pak přidáme pokrájenou zeleninu, o něco později žampiony a zakapeme sójovou omáčkou. Přidáme špetku ďábelského koření. Vše dusíme asi 10 minut. Současně vaříme špagety v osolené vodě, do které přidáme i kostku bujónu. Ještě za tepla vše smícháme.
Jídlo je lehké a velmi chutné. V parných dnech ho lze podávat i vychlazené jako těstovinový salát.
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky