Na marinádu prešľaháme olej s citrónovou šťavou, sójovou omáčkou, cukrom octom a utreným cesnakom.
Zo šampiňónov odkrojíme nohy. Klobúky nakrájame na plátky. Feferonku rozkrojíme, vyberieme semienka a lusk nakrájame na kúsky. Řapík zeleru nakrájame na plátky, lístky otrháme a odložíme na bok. Feferonku a zeler vmiešame do marinády.
Do misky nalejeme trochu marinády, pridáme časť hubových plátkov, pokapeme ich marinádou, opäť pridáme plátky húb, a takto pokračujeme až do vyčerpania surovín. Vrch zakryjeme potravinárskou fóliou, zatížime a marinujeme cez nov v chladničke. Carpaccio podávame posypané zelerovými lístkami a s pečivom.
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy
Smícháme mouku s kakaem a kypřidlem. Přidáme cukry, čokoládu, cuketu, vejce, olej a vše důkladně promícháme. Vymazanou…
více o Cuketová kostka s čokoládou
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě