Na marinádu prešľaháme olej s citrónovou šťavou, sójovou omáčkou, cukrom octom a utreným cesnakom.
Zo šampiňónov odkrojíme nohy. Klobúky nakrájame na plátky. Feferonku rozkrojíme, vyberieme semienka a lusk nakrájame na kúsky. Řapík zeleru nakrájame na plátky, lístky otrháme a odložíme na bok. Feferonku a zeler vmiešame do marinády.
Do misky nalejeme trochu marinády, pridáme časť hubových plátkov, pokapeme ich marinádou, opäť pridáme plátky húb, a takto pokračujeme až do vyčerpania surovín. Vrch zakryjeme potravinárskou fóliou, zatížime a marinujeme cez nov v chladničke. Carpaccio podávame posypané zelerovými lístkami a s pečivom.
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s…
více o Cibulovo-česnekové plátky