Maso povaříme a nakrájíme na kousky spolu se slaninou. V nálevu uvaříme sušené houby a přidáme k masu. Do zbylého nálevu namočíme rohlíky, dolijeme mlékem, až budou rozmočené jako na sekanou. Přidáme vejce, cibuli najemno, česnek, pepř, sůl, majoránku a zasypeme dětskou krupičkou. Dáme na plech na pečicí papír, navrch nakrájíme plátečky másla a pečeme dozlatova.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě