Cizrnu přelijeme studenou vodou a necháme nejméně 12 hodin nabobtnat. Pak ji dáme do velkého hrnce a prudce vaříme 10 minut. Pěnu, která se tvoří na povrchu, sbíráme. Zmírníme oheň a cizrnu zvolna vaříme asi hodinu, dokud nezměkne.
Přidáme cizrnu a rozmixujeme ji nahrubo, podle potřeby přidáme vodu. Hummus podle chuti osolíme a opepříme.
Hummus dáme do mísy, přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky. Těsně před podáváním ho pokapeme olivovým olejem, posypeme mletou paprikou a obložíme snítkami koriandru.
Všechno mimo ovoce dáme do pekárny a zapneme program marmeláda, asi 20 min. před koncem přidáme nakrájené ovoce a pokud…
více o Ovocná rýžová kaše z pekárny
Kukuřici necháme okapat.
V misce smícháme sýr s rozmačkaným česnekem a kukuřicí. Na chvíli dáme do ledničky uležet.
…
více o Cottage s kukuřicí a česnekem
Vejce smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový puding a postupně…
více o Bezlepkový ovocný koláč