Hustá rajčatová polévka

Oloupaný česnek (1–2 stroužky ) jemně rozdrtíme a na olivovém oleji krátce osmahneme tak, aby nezhořkl, pak česnek… více o Hustá rajčatová polévka
2
Oloupaný česnek (1–2 stroužky ) jemně rozdrtíme a na olivovém oleji krátce osmahneme tak, aby nezhořkl, pak česnek… více o Hustá rajčatová polévka
Dáme vařit žebra, přitom oloupeme brambory, očistíme a pokrájíme zeleninu (mrkev, celer, petržel) na kostičky,… více o Netradiční bramboračka
Brambory a zeleninu proplachneme studenou vodou,nakrajime a varime v osolene horke vode s kminem. Zahustime jiskou… více o Bramboracka II.
Překrásná a aromatická levandule zdaleka není jen bylinkou, která zkrášlí a provoní váš domov.… Celý článek
Už vás nebaví střídat klasické přílohy, jako jsou rýže a těstoviny? A co takhle zkusit quinou?… Celý článek
Oslavte s dětmi konec školního roku, jak se patří, a odměňte je za jejich snažení něčím dobrým… Celý článek
Svatojánská ořechovka je jedním z tradičních nápojů, které jsou spojovány s oslavami… Celý článek
Vše smícháme. Nakonec přidáváme jablka. Na pečící papír děláme hromádky, pečeme ve vyhřáté troubě asi 20-25 minut. Po… více o Jablečné koláčky – kdo nemůže smažené
Zpracujeme těsto a dáme na 30 min. do lednice. Kulatou formu vyložíme pečícím papírem, na ni rozetřeme těsto a… více o Křehký koláč s broskvemi a oříšky
Nejprve si připravíme kuličky. Rozmražené měšťanské maso dáme do misky. Postupně přidáme 1 vejce, 2 lžíce solamylu, sůl… více o Kuličky pro návštěvu
1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegeky, 1/2 lžičky soli, 1 dcl mléka - vše smíchat a nechat v lednici do druhého dne… více o Bůčková roláda v alobalu
Zelí rozkrájíme a, lístečky položíme do misky. Nakrájíme Mozzarellu na kolečka. kolečka dáme do misky a, zalijeme… více o Salát Alvota
V malé misce promícháme 100 ml vlažné vody, kvasnice, cukr a lžičku mouky, aby nám kvasnice trochu vykynuly. Ve velké… více o Anglické žemle
Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Brokolici rozebereme na menší růžičky. V míse smícháme brambory s… více o Smetanovo-nivová brokolice
Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat… více o Mramorovaný korpus
Hovězí maso vcelku osolíme, pokapeme citrónem, potřeme česnekem, posypeme bazalkou a prudce po všech stranách osmažíme,… více o Americké hovězí
Do sklenice dáme 2 lžičky instantní kávy, 1-2 lžíce cukru a našleháme se 3 lžícemi vody do husté pěny. Po vyšlehání… více o Café frappé
Na rozpáleném oleji si ve větší pánvi orestujeme nejdřív papriku a žampiony. Pak přidáme ostatní zeleninu, dochutíme,… více o Zeleninová pánev
* cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme * maso nakrájíme na kostičky, okořeníme (sůl, pepř) * maso zlehka orestujeme… více o Španělské ptáčky po studentsku