Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vařicí vodu, mouku a sníh z bílků. Rozetřeme do dortové formy, abychom měli požadovaný tvar, indián by měl být nejlépe kulatý a upečeme. Vychladlý potřeme rybízovým džemem. Ze 4 bílků a 150 g cukru ušleháme tuhý sníh. 120 g krystalu zalijeme 6 lžícemi vody a uvaříme "na nit" a vešleháme do sněhu. Tuto teplou hmotu naneseme na korpus, do tvaru polokoule. Polijeme čokoládou polevou, můžeme ještě posypat kokosem a dáme vychladit.
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, pak vmícháme mouku a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vyložený…
více o Blesková roláda s pudinkem
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami