Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vařicí vodu, mouku a sníh z bílků. Rozetřeme do dortové formy, abychom měli požadovaný tvar, indián by měl být nejlépe kulatý a upečeme. Vychladlý potřeme rybízovým džemem. Ze 4 bílků a 150 g cukru ušleháme tuhý sníh. 120 g krystalu zalijeme 6 lžícemi vody a uvaříme "na nit" a vešleháme do sněhu. Tuto teplou hmotu naneseme na korpus, do tvaru polokoule. Polijeme čokoládou polevou, můžeme ještě posypat kokosem a dáme vychladit.
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu
Rýži dáme předvařit cca na 15 minut do vody s masoxem. Kontrolujeme, aby se nepřipálila, můžeme podlévat trochou vody.…
více o Zbytkové rizoto (dietní)