Z bílků a krupicového cukru připravíme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s horkou vodou do pěny. Ušlehané bílky zlehka propojíme se žloutky a přidáme mouku a solamyl. Těsto dáváme na plech s pečicím papírem pomocí lžíce (3/4 lžíce), protože je těsto řidší. Piškoty pečeme v pootevřené troubě (180 °C) asi 15 minut. Bílky šleháme s polovinou krupicového cukru asi 5 minut ve vodní lázni. Poté je vyjmeme a se zbylým cukrem je vyšleháme do velmi tuhé konzistence. Zlehka zapracujeme moučkový cukr. Krém přendáme do cukrářského sáčku, nastříkáme na piškoty a při pokojové teplotě necháme zaschnout.
Tukové polevy rozehřejeme, bílou polevu obarvíme do růžova (poleva by měla být hodně řídká). Indiánky opatrně ponoříme do polevy a v chladu necháme zatuhnout.
Cukr, žloutky a máslo utřeme do pěny a přidáme sníh z bílků, mouku, citronovou kůru nebo kakao. Dáme na plech s pečícím…
více o Citronové nebo kakaové cukroví
Nejprve si banány oloupeme a pak rozkrojíme na půl a položíme na talířek. Mléko s kakaem pak spojíme, aby vznikl jakoby…
více o Banány s čokoládovou polevou