Na hustou kaši rozvaříme rajčata s cibulí a česnekem. Ve směsi necháme rozpustit cukr, přidáme ocet, sůl a koření. Do chutney nasypeme rozinky, které necháme rozvařit. Plníme do skleniček, které ihned uzavřeme. Necháme 2 týdny uležet.
Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na…
více o Krůtí řízky alá saltimbocca
Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme.…
více o Zapečený bramborák se zelím
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý…
více o Moučník z čokolády Margot