Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpěníme cibulku přidáme maso, okořeníme sladkou paprikou, pepřem, solí, kořením podle chuti. Ze všech stran opečeme a podlijeme trochou vody, krátce podusíme.
Brambory si nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Scedíme.
Do guláše přidáme nakrájenou anglickou slaninu na kostičky a masox. Vajíčka si také uvaříme a nakrájíme na menší kousky.
Když je maso měkké, přidáme brambory, fazole (které jsme scedili) a chvíli vaříme (asi 5 minut). Zahustíme a ke konci přidáme vařené vajíčko.
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a opečeme na másle, osolíme, opepříme. Zalijeme převařenou vodou, přidáme půl…
více o Žampionová krémová polévka