Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpěníme cibulku přidáme maso, okořeníme sladkou paprikou, pepřem, solí, kořením podle chuti. Ze všech stran opečeme a podlijeme trochou vody, krátce podusíme.
Brambory si nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Scedíme.
Do guláše přidáme nakrájenou anglickou slaninu na kostičky a masox. Vajíčka si také uvaříme a nakrájíme na menší kousky.
Když je maso měkké, přidáme brambory, fazole (které jsme scedili) a chvíli vaříme (asi 5 minut). Zahustíme a ke konci přidáme vařené vajíčko.
Mouku, koření a sůl prosijeme přes síto, prohněteme s máslem, přidáme cukr, med a žloutek, podle potřeby přidáme ještě…
více o Anglické zázvorové sušenky
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s…
více o Cibulovo-česnekové plátky