Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpěníme cibulku přidáme maso, okořeníme sladkou paprikou, pepřem, solí, kořením podle chuti. Ze všech stran opečeme a podlijeme trochou vody, krátce podusíme.
Brambory si nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Scedíme.
Do guláše přidáme nakrájenou anglickou slaninu na kostičky a masox. Vajíčka si také uvaříme a nakrájíme na menší kousky.
Když je maso měkké, přidáme brambory, fazole (které jsme scedili) a chvíli vaříme (asi 5 minut). Zahustíme a ke konci přidáme vařené vajíčko.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut…
více o Rajcatova polevka s ryzi
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Vejce rozdělíme, bílky dáme do jedné mísy, žloutky do druhé. Ke žloutkům přisypte mouku, prášek do pečiva, přilijte…
více o Lívance podle Jamie Olivera
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy