Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpěníme cibulku přidáme maso, okořeníme sladkou paprikou, pepřem, solí, kořením podle chuti. Ze všech stran opečeme a podlijeme trochou vody, krátce podusíme.
Brambory si nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Scedíme.
Do guláše přidáme nakrájenou anglickou slaninu na kostičky a masox. Vajíčka si také uvaříme a nakrájíme na menší kousky.
Když je maso měkké, přidáme brambory, fazole (které jsme scedili) a chvíli vaříme (asi 5 minut). Zahustíme a ke konci přidáme vařené vajíčko.
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém…
více o Vanilkový krém na dorty
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,…
více o Paštika z vepřových jater