
2.88
Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpěníme cibulku přidáme maso, okořeníme sladkou… více o Irský gulášek
Rozinky namočíme na 20 minut do whisky a necháme odležet. Máslo, cukr a vejce ušleháme do pěny, potom přidáme mouku a… více o Irské rozinkové keksy
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme, část si necháme stranou na oblohu. Na rozehřátém oleji na velké pánvi ze všech… více o Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší
Restaurant Week, jedna z největších a nejoblíbenějších kulinářských akcí na světě, se opět… Celý článek
Banány jsou nejen chutné, ale i zdravé. Často se nám, a možná i vám, ale stane, že nějaké… Celý článek
Máte rádi sushi, anebo jste ho ještě neměli příležitost ochutnat? Ať jste milovníkem tohoto… Celý článek
Upečte si na víkend šťavnatou buchtu, do které můžete využít nejen mandarinkový, ale jakýkoli… Celý článek
Všechny ingredience, kromě směsi, na vále zpracujeme. Až bude těsto dobře zpracované, postupně přidáme směs. Zpracujeme… více o Přítel
Prohněteme mouku, cukr, vanilkový cukr, vejce a máslo a vypracujeme tužší těsto. Zabalíme do folie a necháme tak hodinu… více o Nugátová kolečka
V 0,5 litru teplého mléka rozpustíme 10 polévkových lžic rostlinného tuku nebo oleje. Po schladnutí rozmícháme v mléce… více o Jemná perníková buchta
Připravíme si kvásek (rozdrobené droždí zalijeme trochou vlažného mléka se špetkou cukru), mouku dáme do mísy a přidáme… více o Slaný závin s vinnou klobásou
Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, zprudka osmahneme na troše rozpáleného oleje, přidáme na větší… více o Kuřecí kousky se žampiony a koprem
Maso nakrojíme na krajích, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z obou stran horčicí. Na sádle zprudka opečem maso a… více o Hovězí roštěná
Suroviny dáme do domácí pekárny tak, jak jdou za sebou na seznamu . Na pekárně navolíme program TĚSTO. Když se… více o Oblíbené houstičky
Ze všech surovin a koření vypracujeme tužší ale vláčné těsto.Necháme ho v lednici do druhého dne. Pak z těsta vyválíme… více o Velikonoční perníčky
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a… více o Vepřové ragú z mletého masa
Předehřejeme si troubu: elektrickou - 200-250 °C, plynovou - stupeň 3-4. Vejce a horkou vodu šleháme el. ručním… více o Piškotová roláda s marmeládou
1. Vypracujeme hladké těsto a necháme v chladu odpočinout. Pak z něho vyválíme plát a vykrájíme kolečka. 2. Pečeme… více o Nugátová kolečka
Cibule se opece nakrajena na kousky, na trose oleje, pridava se na kousky nakrajena slanina, chvili restovat,asi 5… více o Bezvadne Curry v hrnci