Italská pohanka

2.8

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 3
      rajčata
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 6
      stroužek česnek 5–6
    • pepř mletý
    • bazalka
    • jarní cibulka
    • oregáno
    • 1
      pohanka
    • 1
      balíček zeleninová směs směs s kukuřicí

Postup přípravy receptu

  • Pohanku dáme vařit do dvojnásobného množství vody. Vaříme dvě minuty, poté odstavíme, zabalíme do utěrky a necháme v teple dojít asi 10 minut. Mezitím na pánvi rozpálíme olivový olej, na kterém osmahneme mraženou zeleninovou směs.
  • Rajčata nakrájíme na hrubší kousky, nasypeme k prohřáté zelenině, osolíme, opepříme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Na plátky nakrájíme též svazeček jarní cibulky. Česnek a cibulku přidáme k zelenině.
  • Čerstvou bazalku najemno nasekáme a zeleninu jí posypeme. Okořeníme též oreganem. Promícháme. Přidáme pohanku, zamícháme a servírujeme.
  • Počet porcí: 4–5

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: