Vyšleháme žloutky s cukrem a přidáme mascarpone. Připravíme si kávu a kápneme do ní mandlový likér (Amaretto). Do kávy a Amaretta namáčíme cukrářské piškoty (mohou být i dětské) tak, aby se příliš nerozmočily. Na plech vložíme první vrstvu namočených piškotů a potřeme je mascarpone. Navrch pak posypeme kakaem. Tento postup opakujeme zhruba třikrát.
Až bude Tiramisu hotové, dejte jej ztuhnout do lednice zhruba tak na 30 minut.
Do Tiramisu můžeme přidat i ovoce. Například jahody, nebo banán.
Na vále zpracujeme mouku s práškem do pečiva, cukrem, tukem a žloutkem. Podle potřeby přidáme mléko. Zpracujeme těsto a…
více o Křehoučké řezy s meruňkami
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot