Lasagne Plátky lasagní musíme spařit ve vroucí osolené vodě s kapkou oleje a vhodit do studené vody s ledem, aby zůstaly „al… více o Lasagne
Kapustové lasagne Kapustu rozeberte na listy, které dobře omyjte a následně spařte v hrnci s vroucí vodou. Změklé listy vyjměte a nechte… více o Kapustové lasagne
Lasagne Bolognese Plátky lasagní spaříme v osolené vodě – ne úplně doměkka. Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy… více o Lasagne Bolognese
Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny Říká se, že protiklady se přitahují, a nejinak tomu bylo i u prince Philipa a královny Alžběty… Celý článek
Jarní detoxikace bez hladovění: Co pít a jíst, aby tělo znovu… S příchodem jara se mění nejen počasí, ale i naše chutě a potřeby. V zimě jsme tělu dodávali… Celý článek
Dobroty z Plzeňska: Víte, co je šláchorec, štrachanda, kočičí… Plzeňský kraj nenabízí jen výborné pivo, přestože je jím místní gastronomie hodně ovlivněná.… Celý článek
Nejkrásnější velikonoční cukroví: Inspirujte se tipy, jak ho… Krásně nazdobené cukroví nemusíte dělat jen na Vánoce. Pokud máte rádi kreativní tvoření,… Celý článek
Colové palačinky Vytvoříme klasické palačinkové těsto, jen místo mléka dáme limonádu - může být i ovocná. Na pánvi lehce vytřené tukem… více o Colové palačinky
Arabské lodičky pide s různými… Droždí rozpustíme s cukrem a polovinou vody, necháme na teplém místě stát asi 10 minut než se vytvoří kvásek (jsou… více o Arabské lodičky pide s různými náplněmi
Švestička v křupavé slanině Švestky zalejeme horkou vodou spolu s troškou slivovice (nemusí být). Po 20 minutách švestky vyjmeme a opatrně, ale… více o Švestička v křupavé slanině
Palačinky s pomazánkovým máslem Ze surovin umícháme těsto, ze kterého na rozpáleném oleji usmažíme palačinky. Hotové palačinky potřeme Choceňským… více o Palačinky s pomazánkovým máslem
Kuřecí špíz se zázvorem Připravíme marinádu. 1 až 2 lžíce medu smícháme s olejem, bazalkou pepřem, zázvorem a špetkou soli. Zázvor používám… více o Kuřecí špíz se zázvorem
Zapečené vepřové plátky Troubu předehřejte na 230°C. V pekáčku smíchejte brambory. cibuli, tymián, zeleninový vývar a olej. Osolte, opepřete a… více o Zapečené vepřové plátky
Pravá italská pizza pro každého Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Karamelové řezy snů z BeBe sušenek 1. Dejte vařit salko – zavřené a v plechovce – na dvě hodiny ve vodní lázni. Na spodní piškot smíchejte vejce,… více o Karamelové řezy snů z BeBe sušenek
Fazolová omáčka s bramborem a… Fazolové lusky i s nálevem povaříme 5 minut. Mouku rozmícháme v půl hrnku studené vody. K luskům přidáme smetanu a… více o Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem
Voňavá farmářská kachna s domácími… **Kachna** Kachnu očistíme, nasolíme, okmínujeme zvenku i zevnitř. Naplníme na kostky nakrájeným celerem a okořeníme… více o Voňavá farmářská kachna s domácími nudlemi a růžičkovou kapustou
Zapečené brambory po francouzsku Uvařené, studené brambory oloupeme a protlačíme kostkovým lisem.(jako na bramborový salát ) V rozpáleném oleji… více o Zapečené brambory po francouzsku
Nepečený jablečný dort Jablka nahrubo nastrouháme a naříme s 200 ml vody a skořicí 5 minut. V jiné nádobě smícháme hrnek vody, pudink a cukr,… více o Nepečený jablečný dort