1 185 g kuskusu dejte do ohnivzdorné mísy a zalijte 360 ml vroucí jablečné šťávy. Přikryjte a nechte šťávu vsáknout.
2 Pak vmíchejte 50 g sušených švestek bez pecek a 75 g jablečných křížal, obojí nasekané, 50 g sušených brusinek, ¼ lžičky mletého kardamomu, 30 g vlašských ořechů, opražených a nasekaných, a 3 lžíce javorového sirupu.
3 Podávejte jako dezert, chcete-li teplé nebo vychlazené a nakrájené.
Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na…
více o Krůtí řízky alá saltimbocca
Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme.…
více o Zapečený bramborák se zelím
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý…
více o Moučník z čokolády Margot