Oddělíme si žloutky od bílků. Bílky vyšleháme na sníh. Žloutky smícháme s cukrem a také vyšleháme. Potom přidáme zbytek ingrediencí na základ buchty a pořádně promícháme. Vyšlehané bílky přidáme k těstu. Těsto nalijeme na předem vymazaný a vysypaný plech. Jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Poklademe je na těsto. Můžeme trochu pocukrovat podle toho, jak jsou jablka sladká či kyselejší. Dáme do předem vyhřáté trouby na 220 °C na 15 minut. Potom teplotu v troubě snížíme a dopékame 5–10 minut. Při dopékání buchty si pomalu připravujeme pudink, který nalijeme na buchtu po vyndání z trouby. Necháme vychladnout a ztuhnout. Můžeme podávat.
Všechno mimo ovoce dáme do pekárny a zapneme program marmeláda, asi 20 min. před koncem přidáme nakrájené ovoce a pokud…
více o Ovocná rýžová kaše z pekárny
Kukuřici necháme okapat.
V misce smícháme sýr s rozmačkaným česnekem a kukuřicí. Na chvíli dáme do ledničky uležet.
…
více o Cottage s kukuřicí a česnekem
Vejce smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem a olejem. Potom přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový puding a postupně…
více o Bezlepkový ovocný koláč