3.5
Jablka oloupeme, přepůlíme, očistíme od jadérek a pokapeme citronem. Větší jalblka vespodu lehce seřízneme. Zahřejeme… více o Jablíčková dobrota
Těsto: Z uvedených ingrediencí vypracujeme husté těsto, které necháme 3 hodiny odpočinout. Náplň: Nastrouhaná jablka… více o Jablíčková buchta
Jablka oloupeme a zbavíme jadérek. Dvě jablka nakrájíme na kostičky a dvě na plátky. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky… více o Jablíčková rychlovka
Chystáte se během olympijských her navštívit Paříž? Pak se vám určitě budou hodit tipy na to,… Celý článek
Rajčata jsou přímo synonymem léta. Právě v tuto dobu jsou červenější, voňavější a ještě… Celý článek
Léto je v plném proudu a s ním i bohatá nabídka čerstvých a chutných surovin, které příroda na… Celý článek
Kuře na paprice je klasika naší kuchyně, byť k nám původně doputovala z Maďarska. Spojení… Celý článek
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilejeme smetanu, můžeme přidat i ananas a… více o Nejlepší kari omáčka s kuřecím
Sýr nastrouháme na jemném struhadle a smícháme se strouhankou, vejci, mlékem, žloutkem a kořením. Vypracujeme těsto,… více o Sýrové řezy
Nasekanou cibuli a česnek zpětně měníme na sádle. Přidáme papriku a mouku, promícháme, zalijeme vodou, osolíme,… více o Párková polévka
Oloupeme si cibuli, pokrájíme ji na kolečka a osmahneme na rozehřátém másle do růžova. Přidáme celý pepř, nové koření,… více o Simči rajská
Rozválet na tenké plátky listové těsto a obdélníky takové velikosti aby se do nich dal pěkně zabalit párek. Plátky z… více o Párky v županu
Nudle vsypeme do vroucí osolené vody a vaříme 10-12 minut, podle návodu. Potom je slijeme, propláchneme studenou vodou… více o Nákyp z těstovin
Velkou cibuli nakrájíme najemno a na másle zpěníme. Přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu (dávám mraženou směs… více o Dobrá zeleninová polévka
Květák rozebereme na malé růžičky, ostatní zeleninu nakrájíme na jemné nudličky. V hrnci promícháme a přidáme nálev. Za… více o Moje čalamáda
Nádivku rozšlehejte. Korpus potřeme marmeládou a nádivkou. Posypeme Grankem. Poté korpus dáme na 3 hodiny do ledničky. více o Korpusový dort
Drůbky a maso dáme vařit, osolíme a opepříme, vaříme velmi pomalu. Když je maso skoro měkké, přidáme zeleninu a cibuli.… více o Kaldoun
Z bílků ušleháme sníh. Do sněhu přidáme cukr a žloutky a vyšleháme. Přidáme olej a postupně za stálého mixování… více o Dvoubarevná mramorová bábovka
2) Příprava: - Posypeme cibule se solí a dobře promíchejte - Nechte je stát jednu hodinu opláchněte. - Osušit suché… více o Cibulová marmeláda