2.64
Větší část cukru utřeme se žloutky a s olejem. Po částech přidáváme mléko a mouku promíchanou s práškem do pečiva.… více o Sněhová bábovka
Plech vyložíme papírem nebo alobalem, který vymažeme a vysypeme hladkou moukou. Pokud dáme pečicí papír, není nutné.… více o Jablková roláda
Nakrájíme rohlíky na kolečka a namočíme je do teplého mléka. Nastrouháme jablka na hrubém struhadle a smícháme s cukrem… více o Jablková žemlovka
Milujete přípravu pokrmů a vaření je vaše hobby, nebo je to pouhopouhá nutnost? Ať už tak či… Celý článek
Čas letí zběsile a vy si říkáte, co ještě musíte stihnout? Pokusíme se vám zkrátit alespoň čas… Celý článek
Kašel je nepříjemná věc. Budí vás ze spánku, vysiluje, namáhá břišní svaly a rozšiřuje infekci… Celý článek
Je to už 35 let, co se Čechům otevřely brány světové gastronomie. Díky obrovskému kulinárnímu… Celý článek
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě… více o Margot řezy
Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky, cihlu nastrouháme a všechny suroviny smícháme. Česnek, sůl a pepř, jak… více o Chalupářský chléb
Mouku s práškem do pečiva prosijeme na vál, přidáme vše ostatní a vypracujeme těsto. Rozválíme (nejlépe na pečícím… více o Koláč s tvarohem i pro ty, co tvaroh nemusí
Špenát rozmrazíme podle návodu na obalu a pak ho vidličkou rozmělníme. Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a nakrájíme na… více o Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme (můžeme použít i grilovací koření), položíme plátek šunky, na něj půlku… více o Kuřecí tajemství
Změklé máslo, moučkový a vanilkový cukr + sůl utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a… více o Smetanové řezy s broskvemi
Našleháme změklé máslo s tvarohem, dle chuti osolíme a opepříme, vmícháme čerstvě nastrouhaný křen a hrst nasekaných… více o Tvarohová pomazánka s křenem a bylinkami
Všechny přísady smícháme v míse. Maso naklepeme a vložíme do připravené marinády. Vložíme do lednice nejlépe na 24… více o Nakládané maso
Vkládáme zeleninu postupně podle jejich tvrdosti. V hrnci by mělo být tak 3/4 vývaru, aby se vešly všechny zbývající… více o Pravý ukrajinský boršč
Jablka oloupeme, nastrouháme, přidáme mouku, olej, rozinky, ořechy (nalámané na menší kousky) a dochutíme skořicí a… více o Nahatý štrúdl Vegan
Nakrájíme si salát papriku sýr a salám na kostičky. Nasypeme do mísy a promícháme. Osolíme a opepříme podle chuti a… více o Chutný salát
Mleté maso spojíme s 1 hrnkem rýže, přidáme sůl, pepř a trochu másla na zjemnění a na drobno nakrájenou petrželku. Ze… více o Juverlajka