Jablka oloupeme, nakrájíme na kostky a zakapeme šťávou z citronu. Tuk, cukr a vanilkový cukr zamícháme do hladka. Postupně přidáváme vajíčka. Potom vmícháme mouku s práškem do pečiva. K této mase přidáme nakrájená jablka a skořici - množství podle chuti. Lžící tvoříme na vymazaný plech hromádky. Raději dál od sebe, protože když jsou jablka moc štavnatá trošku se roztečou. Pečeme na 200 °C asi 20 minut.
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a…
více o Hamburger ze sekané pro líné