Jablkové bochánky

2.75

hodnoceno: 12
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      kg jablka
    • 250
      g tuk
    • 200
      g cukr
    • 400
      g hladká mouka
    • 4
      vejce
    • citron
    • skořice
    • vanilkový cukr
    • prášek do pečiva
    • hera

Postup přípravy receptu

  • Jablka oloupeme, nakrájíme na kostky a zakapeme šťávou z citronu. Tuk, cukr a vanilkový cukr zamícháme do hladka. Postupně přidáváme vajíčka. Potom vmícháme mouku s práškem do pečiva. K této mase přidáme nakrájená jablka a skořici - množství podle chuti. Lžící tvoříme na vymazaný plech hromádky. Raději dál od sebe, protože když jsou jablka moc štavnatá trošku se roztečou. Pečeme na 200 °C asi 20 minut.
  • Tato dávka vyjde asi na 3 plechy.
Zařazení:

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.