Dvoubarevné jablkové řezy Z ingrediencí uděláme těsto podobné lineckému, rozdělíme na dvě části a jednu část obarvíme kakaem. Tmavé těsto… více o Dvoubarevné jablkové řezy
Rychlé jablkové řezy Vše smícháme a dáme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova. Pro… více o Rychlé jablkové řezy
Jablkové řezy s pudinkem Ze surovin zpracujeme na vále těsto a dáme ho na 1 hodinu odpočinout do lednice. Jablka oloupeme a nakrájíme (můžeme i… více o Jablkové řezy s pudinkem
Talentovaná Angličanka peče překrásné koláče: Kariéru jí pomohla… Julie Jones, známá také jako The Soulful Baker, není typickou instagramovou celebritou. Tato… Celý článek
Vepřová žebírka: Tuhle dobrotu zvládnete i bez grilu! Dokonalým pečeným žebírkům na asijský způsob, ovoněným česnekem, kořením pěti vůní a chilli… Celý článek
Domácí pesto z medvědího česneku 3x jinak: Klasické podle… Medvědí česnek je v posledních letech stále populárnější ingrediencí. A jedním z nejlepších… Celý článek
Jak se vyrovnat se změnou času? Dejte si medvědí česnek, semínka… V neděli 30. března se opět po půl roce mění čas, tentokrát na letní. Tato jarní změna je… Celý článek
Miluščiny košíčky s božskou náplní Těsto: suroviny zpracujeme v těsto a necháme alespoň 2 hodiny v chladnu odpočinout. Naplníme tenkou vrstvou formičky a… více o Miluščiny košíčky s božskou náplní
Skvělé kuřecí kousky se šlehačkou Kuřecí maso nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, nebo půlkolečka a obojí zároveň dáme na pánev s olejem, dobře… více o Skvělé kuřecí kousky se šlehačkou
Těstovinový salát s bílým jogurtem Uvaříme těstoviny. Scedíme a dáme do mísy. Necháme vychladnout. Přidáme celý bílý jogurt max, konzervu hrášku, konzervu… více o Těstovinový salát s bílým jogurtem
Ovocný salát s celerem Nakrájet, nastrouhat a zamíchat. Je to opravdu moc dobré, ten celer v tom není vůbec cítit. :o) více o Ovocný salát s celerem
Rajská omáčka s hovězím masem Maso svážeme kuchyňským provázkem do rovnoměrně vysokého a silného válečku, zalijeme litrem a půl vody, přidáme… více o Rajská omáčka s hovězím masem
„Skořicový elixír“ Dvě lžíce mleté skořice přelijeme litrem vřelé vody a necháme při pokojové teplotě vychladnout, pak přecedíme přes… více o „Skořicový elixír“
Lasagne – tradiční nebo houbové TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové
Těstovinový salát s nakládanou… Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme, zakápneme lžící oleje, promícháme a necháme vychladnout. Zeleninu… více o Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou
Rychlé těsto na slaný koláč Do misky nasypeme mouku, osolíme, přidáme žloutek, vodu, olej a promícháme. Až se všechno spojí, vysypeme na vál a… více o Rychlé těsto na slaný koláč
Konfitované jehněčí kolínko s… 1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Hovězí na houbách Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso na menší kostky, osolíme, opepříme a zatáhneme. … více o Hovězí na houbách
Čočka na kyselo (pro začátečníky) Čočku vysypeme do hrnce a zalijeme vodou. Voda vždy musí být alespoň 4 cm nad čočkou. Na obalu sice píšou, že by měla… více o Čočka na kyselo (pro začátečníky)