Těsto rozložíme na máslem pomazaný plech a uděláme tlusté okraje jako na pizzu. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C zhruba 15 minut. Necháme úplně vychladnout. Smícháme Salko s Lučinou, cukrem (já ho zapomněla dát a vůbec mi tam nechyběl), vanilkovým cukrem a citronovou kůrou. Rozložíme na upečené studené těsto, poskládáme půlky jahod, nastrouháme čokoládu a dáme do lednice trochu ztuhnout.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny