Těsto rozložíme na máslem pomazaný plech a uděláme tlusté okraje jako na pizzu. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C zhruba 15 minut. Necháme úplně vychladnout. Smícháme Salko s Lučinou, cukrem (já ho zapomněla dát a vůbec mi tam nechyběl), vanilkovým cukrem a citronovou kůrou. Rozložíme na upečené studené těsto, poskládáme půlky jahod, nastrouháme čokoládu a dáme do lednice trochu ztuhnout.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Oloupané syrové brambory pokrájíme na půl centimetru široké plátky. Vysteleme s nimi dno pekáče, posolíme, popepříme a…
více o Kuřecí špalíčky z pekáčku
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka