Jahodové BE-BE řezy

2.44

hodnoceno: 25
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 500
      g jahody
    • 1
      balení smetana ke šlehání
    • hořká čokoláda
    • 1
      balení zakysaná smetana
    • 2
      balíček sušenky be-be tmavé a světlé
    • 1
      ks tvaroh z vaničky

Postup přípravy receptu

  • Ušleháme smetanu do krémové hmoty, přidáme vanilkové cukry, tvaroh a kysanou smetanu a vše promícháme. Do formy dáme potravinovou fólii a dno vyložíme střídavě barevnými sušenkami, vše potřeme ušlehaným krémem, hustě poklademe na větší kousky nakrájenými jahodami a posypeme hrubě pomačkanými tmavými sušenkami.
  • Opakujeme, krém, jahody a hrubě pomačkané světlé sušenky, povrch potřeme zbytkem krému a ozdobíme jahodami a vše posypeme strouhanou čokoládou. Zabalíme do fólie a necháme 24 hodin uležet v chladu.
  • Moučník je lehký a není přeslazený. Při podávání si můžete přilepšit šlehačkou, nebo polít pudinkem, ale není to nutné.
Zařazení: Nepečené Řezy

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: