Utřeme žlutky z cukrem, přidáme ostatní suroviny, nakonec opatrně vmícháme sníh a upečeme. Necháme vychladnout.
Uvaříme pudink z jahodové šťávy a jahodového pudinku, necháme vychladnout (často mícháme, aby se nám nevytvořily pucky). Vychladlý pudink smícháme s utřeným máslem a cukrem. Nakonec přidáme rozmixované jahody.
Těsto potřeme náplní, posypeme strouhanou čokoládou a necháme vychladit.
Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já…
více o Treska s rýží a zeleninou
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena