Utřeme žlutky z cukrem, přidáme ostatní suroviny, nakonec opatrně vmícháme sníh a upečeme. Necháme vychladnout.
Uvaříme pudink z jahodové šťávy a jahodového pudinku, necháme vychladnout (často mícháme, aby se nám nevytvořily pucky). Vychladlý pudink smícháme s utřeným máslem a cukrem. Nakonec přidáme rozmixované jahody.
Těsto potřeme náplní, posypeme strouhanou čokoládou a necháme vychladit.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Oloupané syrové brambory pokrájíme na půl centimetru široké plátky. Vysteleme s nimi dno pekáče, posolíme, popepříme a…
více o Kuřecí špalíčky z pekáčku
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka