Utřeme žlutky z cukrem, přidáme ostatní suroviny, nakonec opatrně vmícháme sníh a upečeme. Necháme vychladnout.
Uvaříme pudink z jahodové šťávy a jahodového pudinku, necháme vychladnout (často mícháme, aby se nám nevytvořily pucky). Vychladlý pudink smícháme s utřeným máslem a cukrem. Nakonec přidáme rozmixované jahody.
Těsto potřeme náplní, posypeme strouhanou čokoládou a necháme vychladit.
Z ingrediencí na palačinky umícháme řidší těstíčko, ze kterého smažíme slabé menší palačinky (z obou stran dozlatova)…
více o Palačinky s jahodovým přelivem
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků…
více o Žemlovka s jablky a tvarohem