Žloutky vyšleháme s cukrem, postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vyšlehaný sníh z bílků. Nakonec přidáme pár kapek oleje a vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Dáme vařit mléko, trochu odebereme a rozmícháme s pudinkovými prášky, uvaříme na hustou kaši. Máslo vyšleháme s cukrem a přidáme vychladlou kaši. Vymícháme do hladka. Vychladlý plát těsta potřeme jahodovým džemem, na něj natřeme krém, na krém rozložíme pokrájené jahody a navrch dáme vyšlehané šlehačky se ztužovačem.Tato dávka je na velký plech.
Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
Mezitím připravíme…
více o Kremeše s pudinkovým krémem
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Všechny suroviny zpracujeme v hladké těsto, zabalíme do potravinářské fólie a dáme vychladit do chladničky na cca 1/2…
více o Cukroví z pudinku bez vajec
Máslo utřeme s cukrem do pěny. Mouku smícháme s práškem do pečiva a oříšky. Do máslové hmoty postupně zašleháme vejce.…
více o Čokoládový koláč s třešněmi
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb