Těsto: Utřeme žloutky s cukrem, přidáme vodu, olej a mouku s práškem do pečiva. Poté již ručně vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Rozpostřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme do růžova.
Krém: Smícháme 2 tvarohy se smetanou (v tekutém stavu), podle chuti přidáme cukr a rozetřeme na vychladlý korpus. Na krém poté nakladame ovoce a zalijeme želatinou. Já používám dortové želé od Dr Oetkera, které připravím podle návodu a na ovoce ho nalévám až mírně vychladne.
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,…
více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě…
více o Přepychový kalorický orgasmus
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky