Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou, cukrem, přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a nakonec vmícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem. Piškoty máčíme ve vaječném koňaku s rumem, na piškoty naneseme krém a pokrájené jahody z druhého 1/2 kg jahod. Navrstvíme opět máčené piškoty a krém, navrch kousky jahod, kopeček šlehačky a posypeme holandským kakaem.
Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou a cukrem. Přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a vmícháme ušlehanou šlehačku se…
více o Jahodový tiramisu pohár
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě