Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou, cukrem, přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a nakonec vmícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem. Piškoty máčíme ve vaječném koňaku s rumem, na piškoty naneseme krém a pokrájené jahody z druhého 1/2 kg jahod. Navrstvíme opět máčené piškoty a krém, navrch kousky jahod, kopeček šlehačky a posypeme holandským kakaem.
Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou a cukrem. Přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a vmícháme ušlehanou šlehačku se…
více o Jahodový tiramisu pohár
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
TĚSTO
Smícháme změklé máslo, cukr krystal, polohrubou mouku, špetku soli a kakao. Po chvíli přidáme celé vejce. Těsto…
více o Dvoubarevný tvarohový koláč