Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou, cukrem, přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a nakonec vmícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem. Piškoty máčíme ve vaječném koňaku s rumem, na piškoty naneseme krém a pokrájené jahody z druhého 1/2 kg jahod. Navrstvíme opět máčené piškoty a krém, navrch kousky jahod, kopeček šlehačky a posypeme holandským kakaem.
Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou a cukrem. Přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a vmícháme ušlehanou šlehačku se…
více o Jahodový tiramisu pohár
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s…
více o Nákyp s povidly a ořechy
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Nejprve si připravíme zálivku. Cibuli nakrájíme najemno, smícháme s olejem (cca 2 lžíce), osolíme a vytrvale mícháme v…
více o Ledový salát s extra zálivkou