Žloutky ušleháme s cukrem a horkou vodou. Zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Na vymazaný a kokosem vysypaný plech nalijeme těsto, navrstvíme oloupanou na kousky pokrájenou rebarboru a na půlky pokrájené jahody. Pečeme na 170 stupňů cca 30–35 minut. Po upečení postříkáme rumem a posypeme skořicovým cukrem. Vychladlý piškot potřeme krémem z ušlehaných šlehaček se ztužovačem a dvou zakysaných smetan smíchaných s 2 vanilkovými cukry. Posypeme skořicí a kakaem.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Mouku, koření a sůl prosijeme přes síto, prohněteme s máslem, přidáme cukr, med a žloutek, podle potřeby přidáme ještě…
více o Anglické zázvorové sušenky
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Uvařené flíčky smícháme s nakrájenou šunkou, solí a pepřem. Potom je dáme do vymazané a strouhankou vysypané zapékací…
více o Zapečené flíčky se šunkou