Žloutky ušleháme s cukrem a horkou vodou. Zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Na vymazaný a kokosem vysypaný plech nalijeme těsto, navrstvíme oloupanou na kousky pokrájenou rebarboru a na půlky pokrájené jahody. Pečeme na 170 stupňů cca 30–35 minut. Po upečení postříkáme rumem a posypeme skořicovým cukrem. Vychladlý piškot potřeme krémem z ušlehaných šlehaček se ztužovačem a dvou zakysaných smetan smíchaných s 2 vanilkovými cukry. Posypeme skořicí a kakaem.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Melasu, máslo a pivo zahřívejte v kastrůlku, až se máslo rozpustí. Pak vmíchejte rozinky a směs nechte vychladnout.
V…
více o Berlínské pivní buchtičky