Žloutky ušleháme s cukrem a horkou vodou. Zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Na vymazaný a kokosem vysypaný plech nalijeme těsto, navrstvíme oloupanou na kousky pokrájenou rebarboru a na půlky pokrájené jahody. Pečeme na 170 stupňů cca 30–35 minut. Po upečení postříkáme rumem a posypeme skořicovým cukrem. Vychladlý piškot potřeme krémem z ušlehaných šlehaček se ztužovačem a dvou zakysaných smetan smíchaných s 2 vanilkovými cukry. Posypeme skořicí a kakaem.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar…
více o Kašparova pikantní tlačenka
V hrnku smícháme vodu, solamyl, sojovou omáčku, ocet, cukr, podravku a sůl. Na pánvi rozehřejeme olej a vlijeme obsah…
více o Rychlá sladkokyselá omáčka