Tvarohová roláda s hruškami

Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoň 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a… více o Tvarohová roláda s hruškami
2.87
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoň 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a… více o Tvarohová roláda s hruškami
Žloutky ušleháme s cukrem a horkou vodou. Zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Na vymazaný… více o Jahodovo-rebarborové řezy
Z bílků vyšleháme sníh a přidáváme cukr. Přidáme mouku, promícháme metličkou. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný… více o Jahodovo-vanilkové řezy
Nudle jsou oblíbeným pokrmem po celém světě, ale tolik druhů, kolik mají v Asii, nikde jinde… Celý článek
Jedno italské přísloví říká, že do ženy a do melounu nevidíš. Jenže kdo by se chtěl z obchodu… Celý článek
Překrásná a aromatická levandule zdaleka není jen bylinkou, která zkrášlí a provoní váš domov.… Celý článek
Už vás nebaví střídat klasické přílohy, jako jsou rýže a těstoviny? A co takhle zkusit quinou?… Celý článek
Želatinu rozpustíme ve šťávě z broskví, zahřejeme (dle návodu na sáčku) a doplníme mlékem do 4 dl. Do mixéru dáme… více o Dort Jadran
Nejdříve oloupeme rajčata i papriky (krátce je ponoříme do vařící vody, papriky trochu déle). Pak je podusíme 5-7 minut… více o Fergese
Kuřecí prsa a vepřovou pečeni nakrájime na nudličky, asi tak 3 cm dlouhé a 1 cm široké, dáme do misky. V oleji… více o Vestfálský měšec
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme s lžicí oleje. Brambory nastrouháme, osolíme a dobře promícháme s moukou.… více o Halušky s kysaným zelím
Z mléka, krupice, cukru a špetky soli uvaříme hustou kaši. Formu na bábovku si vypláchneme studenou vodou a kaši do ní… více o Krupicové flameri
Vypracujeme těsto a necháme je v chladu ztuhnout. Bílky, polovinu cukru a rum ušleháme ve vodní lázni. Heru a zbylý… více o Vosí hnízda „HERA“
Vejce ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a medem, přilijeme rozpuštěný tuk a mléko. Do této směsi vmícháme… více o Cuketový perník
Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme, těstoviny také uvaříme. Na pánvi si osmahneme zlehka uzené nakrájené na kostky… více o Těstovinový mišmaš
Nejdříve dáme pozvolna vařit vývar z kostí. Dáme do hrne bobkový list, nové koření, pepř celý, sůl, kosti a cibuli.… více o Česnečka trochu jinak
Smícháme žervé s máslem a přidáme rozmačkaný česnek a najemno nastrouhaný sýr. Celé to zamícháme a máme hotovo. více o Pomazánka česneková se sýrem
Všechny sypké přísady dobře promícháme, přidáme jogurt, tuk a vejce. Dobře promícháme. Pokud je těsto příliš husté,… více o Jogurtová buchta s citronovou polevou
Omytý vepřový jazyk dáme do osolené vody a vaříme do změknutí (1-1,5 hodny). Následně jazyk vyjmeme a bílí povlak na… více o Vepřový jazyk na cibuli