Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou a cukrem. Přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a vmícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem. Piškoty máčíme ve vaječném koňaku s rumem a klademe na dno nádoby. Potřeme je krémem, naklademe jahody z druhého 1/2 kg, na to opět máčené piškoty a krém, navrch kousky jahod, kopeček šlehačky a vše posypeme holandským kakaem.
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Olej rozehřejme na pánvi, přidáme pórek a necháme jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba 15 minut. Na…
více o Těstoviny s pórkem a špenátem
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě