Ušleháme mascarpone se zakysanou smetanou a cukrem. Přidáme 1/2 kg rozmixovaných jahod a vmícháme ušlehanou šlehačku se ztužovačem. Piškoty máčíme ve vaječném koňaku s rumem a klademe na dno nádoby. Potřeme je krémem, naklademe jahody z druhého 1/2 kg, na to opět máčené piškoty a krém, navrch kousky jahod, kopeček šlehačky a vše posypeme holandským kakaem.
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Máslo, cukr, vanilkový cukr a vejce vyšleháme. Přidáme mouku s práškem do pečiva a maizenu. Těsto rozetřeme na plech.
…
více o Makový koláč s meruňkami
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka