Z vajec,cukru,vlažné vody,oleje,mouky,kakaa a prášku do pečiva vymícháme těsto,které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct,poté necháme buchtu vychladnout.
Mezitím si připravíme krém...vyšleháme máslo a cukr moučku,přidáme tvaroh.
Na vystydlou buchtu namažeme hotový krém,na něj hustě poklademe jahody (čím víc,tím líp) a nakonec na celou buchtu nastrouháme na jemném struhadle hořkou čokoládu.Dáme vychladit!!!
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč